Blogs: Decorate your home Linkbuilding die werkt

Hoe Kom Je Aan Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Waarom Je Zelf Nooit Backlinks Moet Plaatsen

Het overdadig toevoegen van backlinks op een geautomatiseerde manier (bijvoorbeeld door het crawlen van blogs & posten van comments) wordt door google gedetecteerd als spam. Backlinks op deze manier kunnen i. p.v. een kortstondig positief effect een negatieve factor opleveren. Er zijn ook bedrijven die duizenden backlinks per maand inkopen bij bedrijven die niet relevant zijn voor je branche, geen autoriteit hebben en geen content overeenkomst hebben met jouw website (Linkbuilding).

Je moet dus echt alle waarschuwingen van Zoekmachines negeren. De Google Penalty zorgt ervoor dat jouw website een lagere ranking krijgt in de zoekmachine dan voorheen. Een ergere sanctie die je kan krijgen van Google is dat jouw website na de Google Penalty helemaal niet meer getoond wordt in de zoekresultaten.Er bestaat nog een verschil tussen een automatische en handmatige Google Penalty. Waarbij een automatische Google Penalty een ‘’straf’’ wordt gegeven omdat je je niet houdt aan het algoritme van Google, is een handmatige Google Penalty een grotere straf waarbij iemand van Google zelf jou straft voor het overtreden van de natuurlijke wijze van linkbuilding.

Er wordt door de website met de grootste domein autoriteit een grotere Trust Flow gegeven dan andersom. ABC linkruilen is een manier van backlinken. Je moet het zien als Website A die naar Website B linkt, Website B linkt naar Website C en vervolgens linkt Website C naar Website A.

Bij deze linkruil is het van belang dat er niet naar elkaar wordt gelinkt maar een circulatie van links die niet naar dezelfde websites linken. ABC-ruilen is een effectievere manier van linken dan AB-ruilen en minder makkelijk te traceren - Varieer met anchorteksten. Het is wat makkelijker voor zoekmachines (zoals Google) om te zien wanneer er vanaf verschillende domeinen steeds links van Website A naar B gaan.

I de AB methode effectief? Nee. Tijdverslindend? Ja, want je hebt een hoop links nodig met autoriteit. Is ABC-linkruilen altijd waardevol? Nee, dat is het niet. Waarom backlinks kopen?. Als Website A, B, en C dezelfde of in de buurt van elkaar liggende domein autoriteit hebben is ABC linkruilen niet effectief. Het geeft dan geen boost aan de domein autoriteit van één van de websites.

Uitleg Over Backlinks Voor Seo

Datzelfde geldt voor een zelfde link van B naar C en C naar A. Dus, zonder een Trust Flow in de links schiet geen Website iets op. Backlinks kopen Backlinks kopen mag niet van zoekmachines en kan een riskante manier van linkbuilding zijn omdat je niet weet wat voor links je koopt. Linkbuilding uitbesteden.

De vraag is dus, wil je dit riskeren? Bij jacht. digital zien we helaas veel organisaties die gepoogd hebben snel hogerop te komen in de zoekmachines door backlinks in te kopen, maar dit niet goed hebben toegepast doordat ze van ‘shady’ websites komen of eenmalig 1000 nieuwe backlinks verkrijgen. Verder is het van belang dat de gekochte backlinks geïndexeerd moeten worden en niet achter een paswoord staan in een afgesloten omgeving.

Gekochte backlinks zijn niet altijd slecht zoals eerder besproken is de backlink van Google goud waard. Hoe kom je aan backlinks?. Wederom; stel altijd de vraag is het kwaliteit in mijn SEO! Zoals aangegeven bij 2. 3 is jacht. digital niet bij voorbaat tegen het kopen van backlinks. Wij zien het aankopen van een backlinks als het aankopen van een advertentieruimte; dat kost geld.

Je bent namelijk zelf ook kritisch op waar je naar refereert en als betrouwbaar beschouwd. Wij zien ook dat er binnen de Digital Marketing branche backlinks worden gemaakt door bedrijven op websites waar al jaren niks meer op gebeurd of dat deze oude domeinen worden gekocht. Op de verouderde websites worden links geplaatst naar websites door middel van een grote lijst met allerlei verschillende domeinen die onder elkaar staan en vanaf daar linken.

De pagina’s waarop deze links staan hebben vaak geen autoriteit en geen bijbehorende content; daarom voor Google dus niet relevant is - Backlinks zijn voor SEO onmisbaar. Shareable content Waarom is shareable content een begrip als het gaat om SEO? Shareable content is zoals het woord zegt content die gedeeld kan worden. En wat is er nou leuker dan een zelfgemaakte blog, artikel o.

die door een groot aantal mensen wordt gedeeld en op wordt gereageerd. Mooi in gedachte, maar gebeurd dit wel? Hoe vaak komt het nog voor dat je op (bijvoorbeeld) Linked, In kijkt en je ziet een blog/artikel voorbij komen die gedeeld wordt? Bijna niet (Hoeveel backlinks heb ik nodig?). Of, dat jij zelf een blog/artikel deelt omdat je het zo’n interessant stuk vindt dat je het wel moet delen! Als je zelf heel eerlijk bent, share je dan wel eens een blog? De gedachte bij shareable content is dat mensen de inhoud van jouw blog/artikel delen of naartoe linken.

Welke Backlinks Zijn Meest Waardevol?

Is daarom shareable content nog wel van belang? En moet je hier veel tijd in stoppen? In onze opinie blog je om gevonden te worden op bepaalde zoektermen en niet voor links. PBN (public blogging network) Rond het jaar 2000 zijn er voor het eerst Public Blogging Networks gecreëerd. Backlinks kopen voor linkbuilding. Een PBN is een collectie van websites die gebouwd zijn in domeinen die voorheen fungeerde als gebruikt domein, maar dat niet langer meer is.

Hierop werden de eigengemaakte blogs geplaatst waarin vervolgens gelinkt werd naar de nieuwe hoofd website van de blogger. Zo creëerde de bloggers autoriteit voor hun eigen website, en dat werkte zeer goed. Als je in die tijd echt heel slim was, was het mogelijk om de PBN links te verbergen voor de crawlbots die links indexeren (Is backlinks genereren voor je webshop een goed idee?).

Natuurlijk is PBN-methode bekender geworden en naarmate de jaren voorbij zijn gevlogen heeft met name Google updates doorgevoerd zodat Google veel specifieker kan indexeren waar een link vandaan komt en of deze natuurlijk is gecreëerd of dat het backlink spamming is. PBNs (Private Blog Networks) zijn door Google in 2014 op de ongewenste SEO Technieken geplaatst en sindsdien wordt het niet meer toegepast door White-head SEO’s omdat ze bang zijn voor penalties. SEO backlinks laten bouwen?.PBN is een Gray-head manier van Backlinking. Dit houdt in dat je veel verstand van linkbuilding moet hebben om dit goed en succesvol toe te passen. Wanneer je dit niet goed toegepast kan het enorm schadelijk zijn. Backlink profielen namaken Zoals eerder aangegeven heeft elke site een backlinkprofiel. Vaak hebben bedrijven uren tijd in hun website gestoken en zijn ze al jaren bezig met het vergaren van backlinks & het behoud er van (Varieer met anchorteksten).

50 links met Trust Flow leveren meer linkjuice op dan 500 links van diverse shady websites. Conclusie. Verkrijg je branche links door je concurrenten te analyseren; zij en de zoekmachines hebben namelijk al veel vooronderzoek gedaan voor je. Daarbij komt dat je volledig in het profiel van de concurrentie komt zonder de minder belangrijke links.Is backlinking tegenwoordig nog de enige manier om authority te krijgen? Waar backlinken vroeger de enige manier was om autoriteit op te bouwen is dat tegenwoordig niet meer zo. Over het algemeen kunnen enkel webmasters een backlink plaatsen, hierdoor is het grote publiek: de gebruikers, buitenspel gezet. Daarom kijken zoekmachines als Google & Bing ook naar gebruikersgedrag (doorklikken, tijd, bounce), conversies/doelen, gebruikerservaringen (vervolgen van zoekopdrachten, referenties) SEO blijft in het gedachtengoed van Google: alle informatie ter wereld ordenen en deze voor iedereen toegankelijk en bruikbaar maken.

Alles Wat Je Moet Weten Over Backlinks

Backlinken blijft een belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie, maar wordt een steeds minder belangrijk onderdeel. Andere tips voor het optimaliseren van SEO lees je in onze artikelen. Heb je help nodig met linkbuilding? Bekijk dan eens onze linkbuilding oplossingen. Heb je vragen of opmerkingen op dit artikel? Stuur deze naar [email protected].

Je hebt misschien wel eens van backlinks gehoord. Maar wat is een backlink nu eigenlijk en hoe kom je eraan? In dit artikel leggen we je hier alles over uit. Wat is een backlink? Allereerst geven we je antwoord op de vraag ‘Wat is een backlink?’ Heel simpel dus eigenlijk en toch wordt er zoveel waarde aan gehecht.

Waaruit bestaat een backlink? Een backlink bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Een van die onderdelen is natuurlijk de link zelf die naar een pagina op jouw website leidt. De tekst waaronder de link staat is een ander onderdeel. Dit noemen we ook wel de ankertekst. De ankertekst kan bijvoorbeeld ‘Klik hier’ zijn of de url van je website.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Rover Beveiliging

Published Sep 11, 22
10 min read

Vacatures Schiphol Beveiliging

Published Sep 09, 22
6 min read

Hoe Kom Je Aan Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read