Blogs: Decorate your home Linkbuilding die werkt

Boost Mijn Backlinks

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Wat Is Een Goede Verdeling Van Een Backlinkprofiel?Het kan dus een negatieve invloed hebben op je rankings. De bounce rate is voor iedere pagina verschillend. Bij het opstellen van dit doel probeer je dus een maximum limiet te stellen die geldt voor alle pagina’s. Zo weet je precies welke pagina’s je moet aanpakken en welke al voldoende presteren.

Het kan namelijk verschillende redenen hebben dat bezoekers wegklikken van je website. De meest voorkomende reden is dat de zoekintentie niet overeenkomt met de content op je website. Voordat je een artikel gaat schrijven voor een bepaald zoekwoord is het dus belangrijk om de zoekintentie van de gebruiker te achterhalen - Is backlinks genereren voor je webshop een goed idee?.

Schrijf een passende titel en goede meta omschrijving, die overeenkomen met de zoekintentie. De content op je pagina moet hier vervolgens bij aansluiten. Tot slot is ook de navigatie op je website belangrijk. Bezoekers moeten snel en makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Zorg dus voor een goede interne linkstructuur en een overzichtelijk menu.

8. Verhoog de tijd op een pagina naar X minuten Het verhogen van de tijd die mensen op je website doorbrengen sluit nauw aan bij het verbeteren van de bounce rate (Backlinks zijn belangrijk voor SEO). Langere sessies leiden namelijk tot een lagere bounce rate. Om mensen langer op je website door te laten brengen kun je het beste naar de structuur van je website kijken.

Verbeteringen aanbrengen in je websitestructuur zorgt er overigens ook voor dat zoekmachines je website beter kunnen crawlen. Ze kunnen hierdoor de informatie op je website beter interpreteren en ranken. Bij het opstellen van deze SEO-doeleinden kies je niet zomaar voor een aantal minuten. Baseer het op de gegevens die je al hebt.

Ga na of hier de afgelopen maanden wijzigingen in zijn geweest. Stel met deze informatie vervolgens een haalbare verbetering op. In drie maanden tijd wil ik de gemiddelde tijd op een pagina verhogen van 1,5 minuut naar 2 minuten. 9. Verbeter de interne linkstructuur van je website De interne linkstructuur zijn linkjes die je in je artikel plaatst die verwijzen naar andere artikelen of pagina’s op je website.

Linkbuilding Uitbesteden

Interne links zijn ook belangrijk voor SEO-doeleinden. Het helpt crawlers van zoekmachines namelijk om te begrijpen hoe de informatie op je website samenhangt (Backlinks kopen, doen of niet?). Zeker wanneer je website groot wordt en je honderden pagina’s hebt, is dit belangrijk. Hoe meer interne links je hebt, hoe makkelijk het is voor bezoekers en crawlers om op je website te navigeren.

Zoals eerder uitgelegd blijft het niet bij een doel. Om het doel te behalen moet je een SEO-doel SMART maken en prestatie- en procesdoelen opstellen. Met onderstaande drie voorbeelden gaan we dieper in op de gehele piramide van SEO-doeleinden. Hierdoor krijg je een betere beeldvorming van het opstellen van SEO-doeleinden. Hoe krijg je goede backlinks?.

Trek 10. 000 organische bezoekers per maand aan per 31 december Je organische verkeer verhogen is een goede strategie om zowel meer conversies te draaien als om hoger te ranken. Het doel is SMART opgesteld: . Het is duidelijk wat het doel is.. Backlinks kopen, waar moet je op letten?. 10. 000 organische bezoekers is meetbaar.. Met de huidige cijfers is dit doel haalbaar.

Per 31 december is een duidelijke deadline - Het nut van backlinks of linkbuilding. Prestatiedoelen Om de SEO-doeleinden te behalen is het belangrijk om prestatiedoelen op te stellen. Een SEO-doel is namelijk een langetermijndoel en met behulp van prestatiedoelen zorg je dat je dit doel in kleinere stapjes opbreekt. Heb je momenteel bijvoorbeeld 6. 000 maandelijkse bezoekers en ligt 31 december 6 maanden in de toekomst? Zet dan als prestatiedoel dat je het organische verkeer iedere maand met 10% wil laten groeien.

Als je organische verkeer iedere maand met 10% groeit, zou je na 6 maanden ongeveer 10. 600 bezoekers moeten hebben. Lukt het een maand niet om 10% te groeien? Voer dan de volgende maand extra werkzaamheden uit om de achterstand in te halen. Doordat je deze maandelijkse controle uitvoert, zou de achterstand niet groot moeten zijn.

Procesdoelen Met de procesdoelen wordt het duidelijker welke werkzaamheden je moet uitvoeren om de prestatiedoelen te behalen. Procesdoelen om je organische verkeer te verhogen kunnen bijvoorbeeld zijn: Voer een zoekwoordenonderzoek uit om keywords te vinden waar je site voor kan ranken. Publiceer iedere week een nieuw artikel op de website (Hoe genereer je goede backlinks).

Backlinks Kopen En Linkbuilding Uitbesteden

2 (bouwen aan een hoogwaardig backlinkprofiel). Genereer over 4 maanden 10 verkoop conversies per maand uit organisch verkeer Een conversie kan verschillende dingen inhouden. Een conversie kan een verkoop zijn, of een aanmelding op een e-maillijst. In dit doel is het type conversie goed gespecificeerd. Het doel is SMART opgesteld: . Het doel is voor iedereen duidelijk.Het doel is voor iedereen die eraan werkt haalbaar. Conversies dragen bij aan de bedrijfsdoelstellingen. Je hebt vier maanden de tijd om dit doel te behalen. Je kunt dit doel ook specifiek richten op conversies van een bepaald product. Daarnaast kun je er ook voor kiezen de conversies op een bepaalde pagina te verbeteren.

Deze zullen je helpen om het langetermijndoel van 10 verkoop conversies per maand te behalen. Meer conversies behalen doe je vooral door meer bezoekers naar je website te trekken. Een logisch prestatiedoel is dus opnieuw om je maandelijkse verkeer te verhogen. Niet per se naar alle pagina’s op je website, maar vooral naar je landingspagina’s.

Zorg er in ieder geval voor dat prestatiedoelen ook haalbaar moeten zijn. Denk je dat het niet mogelijk is om het organische verkeer naar landingspagina’s met 5% per maand te verhogen? Stel dan je SEO-doel bij naar een lager aantal conversies of geef jezelf meer tijd om het doel te behalen.

Het verhogen van deze score heeft dus indirect invloed op vele andere factoren, zoals meer verkeer en meer conversies. Het doel is SMART opgesteld: . Het eindresultaat is duidelijk. Je kunt de domain authority meten. Iedereen heeft ermee ingestemd dat het doel haalbaar is. Het doel draagt bij aan andere bedrijfs- en SEO-doeleinden.

Prestatiedoelen Het verhogen van de DA-score is een langetermijndoel. Om ervoor te zorgen dat je dit doel kunt bereiken stel je prestatiedoelen op. Deze kleinere doelen helpen je gaandeweg te controleren of je nog op schema loopt. Een van de belangrijkste factoren waar de domain authority op wordt gebaseerd zijn backlinks.

Linkbuilding Advies Nodig?Voor het verbeteren van de DA-score kun je ervoor kiezen om nog een of twee andere prestatiedoelen op te stellen. De score is namelijk niet alleen afhankelijk van het aantal backlinks dat je hebt, maar ook van de relevantie van je content. Hoe meer bezoekers je website lezen en delen, hoe relevanter Google jouw website beschouwd.

Als je er steeds aan blijft werken om deze doelen maandelijks te behalen kun je erop rekenen dat je het SEO-doel ook behaalt. Procesdoelen Prestatiedoelen zijn goede mijlpalen, maar ze helpen je nog niet helemaal om je werkzaamheden te bepalen. Daarvoor stel je procesdoelen op - Plaats goede content. Met behulp van deze doelen weet je precies wat je moet doen.

Samenvatting over SEO-doeleinden SEO-doeleinden helpen je om richting te geven aan je werkzaamheden. Je kunt gericht aan bepaalde punten werken met als doel het gewenste resultaat te behalen. Doelen moeten SMART worden opgesteld, dat wil zeggen dat ze Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Relevant en Tijdsgebonden zijn (Backlinks kopen). Op deze manier weet je zeker dat je kunt bepalen of je je doel tijdig gehaald hebt.

Het is een resultaat waar je naar toe wil werken. Gewoonlijk is het een langetermijndoel die je eenvoudig uit het oog kunt verliezen. Om ervoor te zorgen dat je op schema blijft liggen om je SEO-doeleinden te behalen stel je prestatiedoelen op. Dit zijn kleinere doelen die je helpen om tussentijds je voortgang te meten.

Controleer iedere opgegeven periode of je je prestatiedoelen hebt gehaald. Zo ja, dan lig je op schema om je eindresultaat te behalen. Zo niet, dan is er nog geen nood aan de man. Je kunt de volgende periode een stapje extra zetten om weer op schema te komen. Prestatiedoelen kunnen nog steeds uitdagend en overweldigend zijn.

Procesdoelen kun je zien als taken waar je 100% controle over hebt. Zorg er dus voor dat je je procesdoelen uitvoert om je prestatiedoelen te behalen. Het behalen van je prestatiedoelen zal uiteindelijk resulteren in het bereiken van je SEO-doeleinden.

Backlinks Kopen - Links Met Hoge Da En Pa Waarde Kopen

Vrijdag 15 september waren Jordi (founder Contany) en Sophie (contentmarketeer) al vroeg uit de veren. Om 7 uur ’s ochtends vlogen zij naar Londen om het brighton, SEO congres bij te wonen. Het grootste SEO evenement van Europa, waar contentmarketeers en SEO specialisten samenkomen om te netwerken, nieuwe ontwikkelingen te delen en van elkaar te leren. Jouw website hoog in Google zonder backlinks?.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Rover Beveiliging

Published Sep 11, 22
10 min read

Vacatures Schiphol Beveiliging

Published Sep 09, 22
6 min read

Hoe Kom Je Aan Backlinks?

Published May 18, 22
7 min read